Oppsett Windows Mail (Vista)

<< Tilbake

1. START WINDOWS MAIL

Windows Mail finner du på startmenyen, velg så E-post

windows mail

Klikk på Verktøy og velg Kontoer.

Windows Mail verktøy

2. KLIKK PÅ VEIVISER

Klikk Legg til for å starte veiviseren.

Klikk på veiviser

Marker E-postkonto og klikk Neste.

e-postkonto

3. FYLL INN INFORMASJON

I feltet ”E-postadresse” skriver du inn e-postadressen du ønsker skal stå som avsenderadresse. Dette må være en eksisterende e-postadresse, normalt brukernavnet ditt pluss @server24.no.
Klikk ”Neste”.

Fyll inn informasjon

fyll inn

4. KONFIGURERE E-POSTSERVERE

Du blir nå bedt om å velge servertype og å skrive inn serveradressene til e-postkontoen din. Velg servertype ”POP3”, i feltet ”Innkommende e-postserver” skriver du pop.server24.no. Hva som skal stå i feltet for utgående e-post (SMTP) avhenger av hvilken internett leverandør du bruker. Eksempelvis bruker Telenor "smtp.online.no". Er du usikker kan du ringe support telefonen til din internett leverandør å få dette oppgitt.
Klikk neste.

Konfigurer e-postserver

Skriv inn brukernavnet og passordet du har fått fra Server 24. Sett hake på Husk passord,
og klikk Neste.

Konfigurere med brukernavn og passord

5. FULLFØR

Da gjenstår det kun å velge Fullfør, så har du fått opprettet en e-post konto.