print dokument Utskriftsvennlig versjon

Derfor velger du oss

Ved å sette bort driften av IT-løsninger til Server24, slipper du utfordringene knyttet til

Du får tilgang til de nyeste IT-løsningene uten å måtte foreta store investeringer. I tillegg nyter du godt av Server24´s store kompetansemiljø, og får en mer forutsigbar økonomi. Løsningene våre er velegnet enten bedriften har få, eller flere hundre ansatte!

Hva er ASP?

ASP står for Application Service Provider. Løsningen innebærer at Server24 overtar ansvaret for og driftingen av hele eller deler av bedriftens IT-løsning. Dette omfatter både infrastruktur, som for eksempel servere og harddisker, og all godkjent programvare. Ved behov for support, kontakter brukeren Server24s helpdesk, og snakker med erfarne konsulenter som kjenner de enkelte kundene og de forskjellige løsningene.

Bedre sikkerhet og stabilitet

Med en ASP-løsning (Application Service Provider) fra Server24 oppnår din virksomhet driftsfordeler på linje med store organisasjoner. Sikkerheten og "oppetiden" er tilnærmet 100 prosent. Backup av alle data tas jevnlig hver natt.

Server24s driftssentral er lokalisert i Kartheia 5 og har stort fokus på IT-driftssikkerhet. Doble løsninger, såkalt redundans, sørger for at dette datakraftverket fungerer selv om enkeltkomponenter skulle svikte.

Server24 vedlikeholder IT-plattformen med:

Vedlikehold og implementering av ny teknologi og nye løsninger skjer vanligvis om natten, uten at brukeren legger merke til det.

Økt tilgjengelighet og kompetanse

Velger du en ASP-løsning fra Server24 vil du oppleve at behovet for stadig å oppdatere seg på IT-teknologi blir nærmest eliminert. Server24 har et omfattende fagmiljø, med høy kompetanse og mange tiårs erfaring fra både IT-drift, ASP-leveranser, systemutvikling og tilrettelegging av løsninger. Ettersom din bedrift deler kostnadene knyttet til dette fagmiljøet med resten av Server24s ASP-kunder, får dere tilgang på kunnskap og løsninger det ellers ville kostet mye å vedlikeholde alene.

Våre konsulenter følger kontinuerlig med på utviklingen og vurderer fortløpende hvilke nye investeringer vi bør gjør i maskiner og programvare, for hele tiden å kunne tilby våre kunder nye konkurransefortrinn.

Selv om din virksomhet og medarbeidere er geografisk spredd, er IT-løsningene deres tilgjengelige, uavhengig av tid og sted. Medarbeiderne dine kan logge seg på løsningene enten via internett, eller et eget program som installeres på brukerens datamaskin. Dette gjør det mulig å jobbe fra en rekke enheter, fra tradisjonelle stasjonære og bærbare PC-er, til PDA-er og SmartPhones med Windows operativsystem.

Fleksibel og skalerbar løsning

Når du setter ut IT-driften til Server24 får du en løsning som alltid er riktig dimensjonert for din organisasjon. Du trenger ikke lenger tenke på konsekvenser for IT-infrastrukturen og brukertilganger ved eventuelle organisatoriske endringer i din bedrift. ASP-løsningen er fleksibel og skalerbar, og nye brukere kan raskt defineres i systemet.

Du har valget mellom å eie eller leie applikasjoner, og vi hjelper deg med å finne den gunstigste løsningen, basert på:

Mer forutsigbar økonomi

ASP gir bedriften en forutsigbar økonomi, fordi du betaler en fast pris per bruker. Du trenger ikke bekymre deg for uforutsette utgifter til infrastruktur eller maskinvare.

Ettersom din bedrift deler kostnadene knyttet til vedlikehold og oppgradering av den fysiske teknologien med resten av Server24s ASP-kunder, får dere tilgang til de nyeste IT-løsningene uten å måtte foreta store investeringer.

Server24s kunnskap om dine kritiske applikasjoner, kombinert med mange års erfaring og oppdatert fagkunnskap, representerer større verdier og stort utbytte for kunder som ønsker noe mer enn en ren teknologileverandør.

Ting du fortsatt lurer på?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss, dersom du har ytterligere spørsmål eller ønsker å bestille våre løsninger. Gå til kontaktsidene våre for å finne mer informasjon.

Sidene er produsert og tilrettelagt for Server24. All informasjon og materiell fra disse sidene
tilhører Server24 - Vennligst kontakt webmaster ved problemer med sidene. Copyright©2009