Oppsett Mail Mac OSX 10.2

<< Tilbake

1. ÅPNE KONTOINFORMASJON

Start programmet Mail, ikonet ligger i menylinjen nederst på skjermen (docken).

åpne kontoinformasjon

I menylinjen øverst velger du Mail og deretter Valg.

åpne kontoinformasjon

Da åpnes et eget vindu. Velg Kontoer øverst til venstre i skjermbildet. Klikk deretter på knappen Legg til konto.

2. KONTOINFORMASJON FYLLES INN

Du får nå opp et skjema med kontoinformasjon som skal fylles ut. Pass på å stave riktig når du fyller inn informasjonen. Kontotype: Velg POP. Beskrivelse: Skriv inn en valgfri beskrivelse, for eksempel Karis e-post E-postadresse: Skriv inn e-postadressen din som du fikk da du bestilte internettabonnement hos Server 24. E-postadressen din er på formen brukernavn@server24.no. Fullt navn: Skriv inn navnet ditt slik du vil at mottagere skal se det. Det er mulig å bruke æøå og mellomrom.
Innkommende e-postserver: Skriv inn pop.server24.no
Brukernavn: Skriv inn brukernavnet ditt.
Passord: Du skal bruke det passordet du fikk oppgitt da du bestilte ditt E-post abonnement hos Server 24 (det du logger deg på Internett Webmail med).
Utgående e-posttjener: Denne adressen får du av din internett leverandør. Ring support om nødvendig. Eksempelvis bruker Telenor "smtp.online.no")

Kontoinformasjon må fylles inn

Alternativt klikk på knappen Valg og velg Legg til tjener. Skriv inn smtp.online.no  (hvis du har internnett linje fra Telenor) og klikk OK.

alternativ innlegging