Oppsett Outlook Express 6

<< Tilbake

1. START OUTLOOK EXPRESS

Åpne Outlook Express ved å dobbeltklikke på ikonet du finner på skrivebordet, eller ved å åpne Start-menyen og velge Programmer eller Alle programmer. Første gang du åpner programmet, får du opp en veiviser. Du kan da fortsette videre fra punkt tre.

Starte Outlook Express 6

2. OPPRETTE E-POSTKONTO

For å legge til en ny e-postkonto velger du Verktøy øverst på menylinjen og deretter Kontoer.

Opprette e-postkonto

Klikk på knappen Legg til og velg deretter E-post.

3. VEIVISER

I feltet ”Visningsnavn” skriver du inn navnet du ønsker skal vises som avsender når du sender en e-post. Normalt ditt eget navn.
Klikk Neste.

Veiviser

I feltet ”E-postadresse” skriver du inn e-postadressen du ønsker skal stå som avsenderadresse. Dette må være en eksisterende e-postadresse. Dersom du ikke har eget domene vil dette normalt være brukernavnet ditt pluss @server24.no.
Klikk Neste.

Veiviser

4. KOBLE TIL E-POSTSERVER

Du blir nå bedt om å velge servertype og å skrive inn serveradressene til e-postkontoen din. Velg servertype ”POP3”. I feltet ”Innkommende e-postserver” skriver du pop.server24.no. Hva som skal stå i feltet for utgående e-postserver avhenger av hvilken internett leverandør du bruker. Dersom du bruker Telenor skal det stå smtp.online.no.
Klikk Neste.

Koble til e-postserver

5. KONTONAVN OG PASSORD

”Kontonavn” er det samme som brukernavnet ditt , og passordet er det du sist mottok fra Server 24 i forbindelse med brukernavnet ditt. Her skal du ha med "@server24.no" selv om du har eget domene. Sett gjerne hake på ”Husk passord” slik at du slipper å skrive inn passordet hver gang du åpner Outlook Express.
Klikk Neste.

Kontonavn og passord