Oppsett Outlook 2000

ANDRE OPPSETT
Outlook Express 6 Outlook 2007 Andre e-postprogram Mail (Mac) Outlook 2002/2003 Windows Mail (Vista)

<< Tilbake

1. START VEIVISER

Start programmet ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet.

Outlook symbol

Hvis ikke veiviseren starter automatisk velger du Verktøy i menylinjen og deretter E-postkontoer. Da åpnes et eget vindu. For å legge til en e-postkonto, klikk på knappen Legg til og velg deretter E-post.

start veiviser

2. LEGG INN DIN INFORMASJON

Skriv inn navnet ditt slik du vil at det skal vises for mottaker.
Klikk Neste.

legg inn din informasjon

Skriv inn e-postadressen din som du har fra Server 24. E-postadressen din er på formen brukernavn@server24.no. Pass på å stave riktig.
Klikk Neste.

sett inn e-postadressen din

3. KOBLE TIL E-POSTSERVER

Velg POP3 i nedtrekksmenyen. I feltet Innkommende e-postserver skriver du pop.server24.no. Hva som skal stå i feltet for utgående e-post (SMTP) avhenger av hvilken internett leverandør du bruker. Eksempelvis bruker Telenor "smtp.online.no". Dersom du er usikker kan du ringe support telefonen til din internett leverandør å få dette oppgitt.
Klikk Neste.

koble til e-postserver

4. KONTONAVN OG PASSORD

Brukernavnet ditt er det som står oppgitt i velkomstbrevet du mottok fra Server 24. Passordet er identisk med det du logger deg på Internett webmail med. Hvis du setter en hake ved Husk passord, vil passordet lagres slik at du slipper å skrive det inn hver gang du skal sende eller motta e-post. Sjekk at Logg på med sikker godkjenning av passord (SPA) ikke er huket av.
Klikk Neste.

Kontonavn og passord

Hvis du ikke er koblet til Internett vil du få spørsmål om hvordan du vil koble til internett. Velg Jeg vil koble meg til Internett manuelt.

manuell tilkobling

5. FULLFØR

Du har nå angitt de nødvendige opplysninger for å legge til ny e-postkonto.
Klikk Fullfør.

fullfør

Tilbake til toppen

Sidene er produsert og tilrettelagt for Server24. All informasjon og materiell fra disse sidene
tilhører Server24 - Vennligst kontakt webmaster ved problemer med sidene. Copyright©2009